Droogtrainen Eetschema

4
10735

Droogtrainen eetschema

Hierbij nog een extra eetschema zodat je wat meer afwisseling hebt in je voeding. Houd er rekening mee dat dit schema ervan uitgaat dat je 3 a 4 per week naar de sportschool gaat:

eetschema

 

Je hebt eiwitten nodig om je spieren te laten groeien. Als je veel bezig bent met sporten en fitness dan weet je dat je proteine nodig hebt om je spieren te herstellen na een workout.

Wetenschappers raden aan om rond de 2 gram per kilo lichaamsgewicht in eiwitten per dag te eten. Als je 80 kilo weegt moet je dus 160 gram eiwitten naar binnen werken iedere dag om optimaal resultaat te krijgen van je harde workout in de sportschool

Dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Zelfs in een heel blik tonijn zit vaak maar 30 gram eiwitten en in een whey shake niet veel meer.

Het is dus belangrijk om in je dagelijkse voeding veel eiwitten te knallen. In de link hieronder vind je enorm veel recepten met een hoge eiwitwaarde. Het is eigenlijk heel makkelijk…. : ga 500 calorieën onder je dagelijkse caloriebehoefte zitten, eet gezond, eet regelmatig en eet genoeg eiwitten.. That’s it!

Klik hier voor het eiwitrijke receptenboek

 

Het is ook wel lekker om te kunnen variëren in je dieet en niet alleen maar kip en tonijn te eten.

Mocht jouw dagelijkse dieet saai zijn of wil je gewoon weten hoe je het meeste voordeel uit je harde werk kan halen dan raad ik aan om dit receptenboek te downloaden. Hier staan tientallen recepten in die jou zullen helpen het meeste uit je lichaam te halen.

 

4 REACTIES

 1. Beste,

  Ik heb een tijdje geprobeerd maar ik krijg nog steeds niet de resultaat die ik wil.
  ik ben 1.75 en 85 kilo en heb vet P tussen 11 /14 en wil dit rond de 8 krijgen .

  Ontbijt
  whey shake + Banaan + 4 eieren

  10 uur
  Rijst + kip 200 gram

  12 uur
  Rijst + kip 200 gram

  14 uur
  Groente 200 gram

  16 uur
  rijst + kip 200 gram

  18 uur
  Rijst + kip 200 gram

  22:00
  whey Shake + Groente 200

  Om de dag ruil ik de kip voor vis

  Gr.

 2. Beste Hans,

  Wat goed dat je zo bewust met je voeding bezig bent. Deze discipline zal je zeker helpen jouw resultaten te bereiken. Als ik je alvast 1 tip mag geven is dat ik denk dat je teveel rijst in je dieet hebt opgenomen. Je zou op trainingsdagen na je workout wat bruine rijst kunnen eten, maar laat het daarbuiten niet in je dieet voorkomen. Wat voor training en hoeveel cardio doe je?

 3. Beste,

  Ik ben lorenzo, ik ben 17 jaar oud en weeg 75,5 kilo. Ik heb in October vorig jaar mij eigen laten wegen, toen was ik ook 16 en net begonnen met trainen maar ik woog toen 71 kilo metr een vet percentage van 22%. Nu ben ik 17 jaar en weeg ik 75,5 kilo met een vet percentage van 16,8%. Ik gebruikte ook 4 weekjes creatine maar ben er nu mee gestopt binnekort even de pot leegmaken, en ik gebruik ook Smart protein. Ik eet veel watermeloen en ander dergelijk fruit. ik eet wel aardappels en ik 1x friet in de week, hun zeiden dat maakt niet echt uit. Maar ja ik wil wel sneller resultaat eigelijk..

  Groetjes Lorenzo..

  • Hoi Lorenzo,

   Zo te horen ben je goed op weg! Ik zie dat je veel fruit en aardappelen eet. Ik zou het op maximaal 2 stukken fruiten per dag houden en geen/andere aardappelen eten.
   Fruit bevat veel (gezonde) suikers dus eet dat met mate. Aardappelen bevatten veel koolhydraten die niet bevorderlijk zijn als je vet wilt verbranden. Goede koolhydraten kun je beter na je training eten (dit zijn bijvoorbeeld zoete aardappelen, rijst of pasta).

   Ik hoop dat je hier iets mee kunt, veel succes!

Reacties zijn gesloten.