Home Droog Trainen Eetschema

Droog Trainen Eetschema

Wil je droog trainen?

Investeer in jezelf en zorg er dan voor dat je in ieder geval een goed eetschema hebt, op basis waarvan je aan de slag kunt. Dit plan geeft gefaseerd weer hoe jij je dieet moet aanpassen dat mij enorm heeft geholpen resultaten te boeken. Er staat wel dat je er niet bij hoeft te sporten, maar daar heb ik niet naar gekeken. Ik sport 3-4 keer in de week en voel me er heerlijk bij. Het plan heeft zich bewezen en ik kan het bevestigen. Beste investering ooit!

Het is van belang om je vetpercentage omlaag te brengen. Dit zal je alleen lukken wanneer je erg goed let op de voeding die je tot je neemt. Op die manier zorg je ervoor dat je alle energie netjes kunt verbranden, waardoor je buikspieren na een tijdje uitstekend zichtbaar zullen worden. Je zorgt er als het ware voor dat je geen overtollige producten tot je neemt, waardoor je op een uitstekende manier kunt gaan droog trainen.

Hieronder volgt een goed droog trainen eetschema om als richtlijn aan te houden! Dit is enkel om je een idee te geven. Een eetschema verschilt per persoon, want het is afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere jouw dagelijkse activiteiten (sport/ werk), gewicht, lengte en geslacht.

Wil jij jouw vetpercentage omlaag gooien dan zul je echt je dieet moeten aanpassen. Dit droog trainen eetschema is streng, maar geeft absoluut resultaat. En qua drinken? Alleen maar water! 3-4 liter per dag.

En speel niet vals mannen en vrouwen! Hier heb je echt alleen jezelf mee

Klik hier voor Eiwitrijke ontbijt, lunch, diner en snack recepten

 

Droogtrain eetschema

 

Je hebt eiwitten nodig om je spieren te laten groeien. Als je veel bezig bent met sporten en fitness dan weet je dat je proteine nodig hebt om je spieren te herstellen na een workout.

Wetenschappers raden aan om rond de 2 gram per kilo lichaamsgewicht in eiwitten per dag te eten. Als je 80 kilo weegt moet je dus 160 gram eiwitten naar binnen werken iedere dag om optimaal resultaat te krijgen van je harde workout in de sportschool

Dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Zelfs in een heel blik tonijn zit vaak maar 30 gram eiwitten en in een whey shake niet veel meer. Glenn Goossens heeft mij enorm geholpen, lees hieronder hoe hij dat heeft gedaan. Dit zal jou zeker helpen!

Gespierd worden, het kan

Andere spiergroepen kun je ook makkelijk trainen zonder gewichten, zo train je je onderarmen en rugspieren vrijwel bij elke oefening, je buikspieren door het doen van sit ups en je beenspieren door hardlopen, voetbal, skateboarden of fietsen.

Droogtrainen en afvallen met eiwitrijke recepten:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Eiwitrijke Recepten Uitproberen

1 Reactie op “Droog Trainen”

  • Mark zegt:

    Bedankt voor dit stuk.

    Ik ben ook van mening dat je gespierd kunt worden zonder sportschool, alleen het probleem zit hem vaak meer in voeding en niet zozeer in training. Het is altijd slim om hard te trainen, maar vervolgens is het nog veel belangrijker om je spieren te voorzien van voldoende bouwstoffen.